miben segítünk?

Szeretné igénybe venni a banki szolgáltatásokat, de nem tud dönteni közöttük. Legyen az vállalkozói hitel, jelzálog hitel, vagy lakástakarék pénztár, Mi segítünk Önnek.

elérhetőségek

Cím:

 

Tel.:

 

Mobil:

 

 

E-mail:

3525 Miskolc Rákóczi u. 1

 

+36 46 781 647

 

Nagy Péter         +36 30 965 43 17

Farkas Zoltán    +36 20 961 45 22

 

Nagy Péter         nagy.peter@mbhitel.hu

Farkas Zoltán    farkas.zoltan@mbhitel.hu

Ezzel az autós példával szeretnénk érzékeltetni, hogy ahogy az autónkat is időnként elvisszük kötelező szervizre, ellenőrizzük az olajszintet vagy a gumik levegőnyomását és kopottságát, ugyanúgy a hitelünket is érdemes időnként szakemberrel átnézetni.

Ahogy az autónk is elhasználódik, úgy a hitelünkkel kapcsolatban is olyan változások történhetnek, ami miatt felmerülhet annak a kérdése, hogy érdemes lecserélnünk azt.

  1. KAMATCSÖKKENÉS

Ez manapság első sorban azt jelenti, hogy a korábban felvett hiteleket még magasabb kamattal adták a bankok, mint manapság és ma már olcsóbbra is le tudjuk cserélni régi hitelünket és ezáltal vagy alacsonyabb lesz a havi törlesztésünk vagy ugyanakkora törlesztés mellett hamarabb visszafizethetjük a hitelünket.

  1. FIX KAMAT

Másik nagy változás, ami az elmúlt pár évben történt, az a fix kamatozású hitelek mindent elsöprő sikere. Régebben csak 3-6-12 hónapra voltak fixálva a kamatok, de ma már 5-10 évre vagy akár a teljes futamidőre is befixálhatjuk a hitelünk kamatát és ez a stabilitás nagy biztonságot jelent a családi költségvetés tervezése során.

  1. NINCS KEZELÉSI KÖLTSÉG

Harmadik változás a kezelési költség eltűnése a hiteldíjból. Régen nagyon elterjedt volt, hogy a kamaton felül kezelési költséget is kellett fizetni havonta a törlesztőrészletben, ami mára teljesen eltűnt az új hitelekből, viszont akinek még régebben felvett hitele van, az ma is fizeti ezt a sarcot. Egy hitelkiváltással egy csapásra ettől is megszabadulhatunk.

  1. IRÁNY A „HITEL-SZERVIZ”, ingyenes átvizsgálási akció

A fentieken túl még számos ok miatt érdemes a hitelünket kiváltani egy másikkal és ebben a Bankmonitor hivatalos miskolci képviselete az érdeklődők rendelkezésére áll. A szolgáltatás ingyenes és banksemleges, vagyis segítünk az ügyfél szempontjából a legoptimálisabb megoldást megtalálni.

 

www.mbhitel.hu

 

Nem csak az autódat, hanem a hiteledet is érdemes időnként elvinni szervizbe

képviselője

3525 Miskolc Rákóczi u. 1